AKTUELNO

Najbolja zabava je zagarantovana.

I ovog petka imaćete priliku da uživate u fenomenalnim nastupima, izvanrednim vokalima i neospornom talentu najdarovitijih mališana iz zemlje i regiona u emisiji "Pinkove zvezdice - All stars".

Takmičari ovoga puta imaju slobodnu temu, pa nema sumnje da će izabrati pesme koje im najviše odgovaraju, što garantuje sjajnu zabavu milionskog auditorijuma kraj malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri je u punom sastavu, a pored Leontinu Vukomanović, Nataše Bekvalac, Kristine Kije Kockar i Milana Stankovića u crvenu stolicu se vraća i Goca Tržan.

Kroz ovu noć punu magije vodiće vas Marijana Mićić i Ana Mihajlovski, a mališani koji će večeras biti zaduženi za najbolju atmosferu su Darija Vračević, Teodora Marković, Katarina Radulović, Isidora Mitić, David Marković, Milica Ilić, Tomislav Božović, Igor Lazarević i Ivana Dimkovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Šou koji u svakoj emisiji donosi nova iznenađenja neće vas izneveriti ni ovog petka, zato od 22 časa budete uz TV Pink i “Pinkove zvezdice - All Stars”!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'