AKTUELNO

Potpuno ih je kupila!

Na samom kraju ove večeri i ovog izdanja najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" predstavila nam se Valentina Mec. Ona je odlučila da se u ovoj emisiji predstavi pesmom "Nobody's perfect" koju u originalu izvodi Džesi Džej.

Foto: TvPink Printscreen

Njen fantastičan scenski nastup bio je upotpunjen i garderobom, šminkom kao i talentovanim plesačicama koje su dovele atmosferu do usijanja.

Foto: TvPink Printscreen

Šminka je fenomenalna, transformacija neverovatna, opasna je, ovo je bilo odlično. Odlična energija, pevanje, nastup, blistaš! - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Vidim da si svoja na svome, ovaj nastup je bio perfektan, ne samo tvoja šminka nego i doza tvoje drskosti, našla si meru u svemu. Ti si jako široka u svojim mogućnostima, lepota je najmanje što me večeras fasciniralo, a prelepa si, baš si me osvojila - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Pevanje neću da komentarišem, jer sam bez komentara kako pevaš uvek. Ti mali detalji kao što je šminka - možda su mali, ali to toliko utiče na nastup. Lavovsko pevanje - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Valentinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'