AKTUELNO

Ona je jedina takmičarka koja nikada nije dobila manje od pet glasova žirija.

Petnaestogodišnja Irina Arsenijević pojavila se večeras na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars" u potpuno drugačijem izdanju od onoga na šta smo navikli kada je ona u pitanju. Kako je od ovog kruga takmičenja slobodna tema, Irina je izabrala pesmu "If I were a boy" koju u originalu izvodi Bijonse.

Foto: TvPink Printscreen

Ova prelepa balada i Irinin nastup dopunjeni su fantastičnim plesačicama koje su dale sve od sebe da ovaj performans izgleda svetski. Sasvim očekivano, Irina je dobila svih pet glasova oduševljenog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Bože, šta je ovo bilo Irina? Uh, što ti rasteš! Šta se desi tako, rodi se Bijonsino dete u Šimanovcima (smeh). Tako si briljantno sve izvela, sa takvom kontrolom, ali mene je posebno fascinirala lepota doziranja tvojih ukrasa. Tebi nema ravne u estetici pevanja u ovom takmičenju - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo da pohvalim tvoj izgled, svi znaju na ovome svetu da sam ja veliki fan Bijonse, ali ti si bila baš u rangu sa njom. Izvela si to prelepo toliko da sam se iznervirala što nisi napravila neki njen nastup sa više pesama jer bih to sad gledala. Slobodno pevaj stalno Bijonse - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se slažem sa mojim divnim kolegama i reći ću ti samo da sam ja od večeras tvoj fan - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Irinin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'