AKTUELNO

Veče je potpuno promenilo tok kada se ona pojavila!

Teodora-Tara Stojanović peta je po redu koja se predstavila večeras na samom početku petog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". Ona je odlučila da otpeva pesmu Niki Minaž "Chun - Li", a za to se dobro pripremila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je potpuno prilagodila svoj scenski izgled pesmi, a i plesači su pomogli da sve izgleda svetski, što se od nje i očekuje. Naravno, dobila je svih pet glasova žirija, koji su se naježli zbog njenog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Ova mala je svetska - rekla je Kija dok je nastup još trajao a onda dodala: Kida, svetski, svetski, svetski. Ja sam ustala da ti aplaudiram. Ja volim rep muziku, moramo da uradimo neki kaver ti i ja. Ali to kako ti izgovaraš reči, kao da nisi odavde, tvoje ponašanje, gestikulacija, pokreti, ritam... Jako mi je drago što si ovo izabrala, ali za ovo treba imati dara, ljudi misle da je lako, a nije uopšte lako. To je umetnost, prvo napisati rep pesmu a onda je izvesti uživo. Top, top, top, broj 1 - oduševljena je bila Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je pravi odgovor na slobodnu temu, radiš ono što najbolje umeš i najviše voliš i tako treba da se odradi slobodna tema - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se naježila. A pritom to nije ono na šta umirem. Ja sam se jako mnogo ogrešila o tebe par puta, ja bih tebi stalno davala slobodnu temu jer je ovo bio vanserijski nastup. Igrači su ludi, luda si ti, ja sam se oduzela - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon komentara žirija, na scenu je izašla Tarina kuma kako bi joj čestitala 17. rođendan, ali to nije bilo sve. Naime, u bekstejdžu su Taru sačekali njeni drugari iz takmičenja koji su joj otpevali rođendansku pesmu i dali poklon.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Tarin nastup, ali i iznenađenje koje su joj drugari pripremili možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'