AKTUELNO

Svi su se pitali gde je pronašla pesmu.

Prva devojčica koja se večeras pojavila na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars" bila je Ema Simonović, koja se žiriju i publici predstavila pesmom "S tobom" koju u originalu izvodi Franka Batelić.

Foto: TvPink Printscreen

Ema je izgledala kao prava princeza u kreaciji koju je obukla za nastup, a plesačice su učinile da ceo performans izgleda bajkovito. Ona je ovog puta dobila četiri stolice, a jedini koji se nije podigao bio je Milan Stanković. Žiri je bio prilično začuđen njenim izborom pesme, s obzirom da je niko od njih nije do sad čuo.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što se meni ne sviđa i nije mi zanimljivo, ja sam odlučio da se ne podižem. Ako mi je nešto dovoljno zanimljivo, ja ću da se podignem, ako ne, ostaću dole - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad nisam čula ovu pesmu pa nisam imala sa čim da je poredim. Malo je mlako počelo sa strofama, a onda sam se podigla i zagrizla si u refrenu. Meni je to bilo slatko, ja padam na nju uvek, zato što je mala i slatka. Ti si anđeo - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Odlična je pesma i ja moram da je priznam da je nikad nisam čuo do sad. Super si ti to izvela, cela slika je bila jako zanimljiva, ja nemam naročitu zamerku na tvoju interpretaciju - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Emin bajkovit nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'