AKTUELNO

Ne propustite početak petog kruga takmičenja večeras na TV Pink.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" ovog petka ulazi u peti krug. Iako su do sada zvezdice imale zadatak da pripreme svoj nastup na zadatu temu, ovog puta će moći sami da izaberu šta će pevati i kako će se predstaviti publici i petočlanom žiriju.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

No, pre nego što izađu na scenu i pokažu nam šta su pripremili, mi smo zamolili naše zvezdice da uđu u ulogu novinara i svoje drugare pitaju ono što ih zanima. Tako je Teodora-Tara Stojanović imala i te kako zanimljiva pitanja za Irinu Arsenijević.

Koja ti je najlepša članica žirija?
Je l' mogu ja da kažem Milan? Eto Milan (smeh).
Kako se snalaziš sa fiksnom protezom?
Dobro, navikla sam se već na nju tako da mi ne predstavlja problem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li ti je teško da pevaš sa fiksnom protezom?
Nije, nije mu uopšte teško da pevam, ni ne osećam je dok pevam, navikla sam se već - zaključila je Irina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim Irine i Teodore-Tare, na velelepnoj sceni ovog petka videćete i Bojanu Radovanović, Emu Simonović, Davida Radosavljevića, Valentinu Mec, Sergeja Pajića, Tomu Milovanovića i Pavla Vasiljevića. Nema sumnje da će oni napraviti pravu zabavu na sceni Pinkovih zvezdica - All Stars i zato obavezno večeras od 22 časa budite uz TV Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'