AKTUELNO

Ne propustite početak petog kruga takmičenja večeras na TV Pink.

Ovog petka u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje nas početak petog kruga takmičenja, u kom će talentovani mališani imati novu temu. Naime, oni su od početka takmičenja imali zadate teme na koje su morali da biraju numere koje će pevati i na iste spremiti scenski nastup. Ipak, u ovom krugu je "slobodna tema" te sami biraju pesme kojima će se predstaviti žiriju i publici.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ipak, pre nego što zasijaju na velelepnoj sceni, mi smo ih zamolili da na trenutak uđu u ulogu novinara i postave svojim drugarima pitanja na koje bi voleli da znaju odgovore. Tako je Sergej Pajić imao i te kako zanimljiva pitanja za Pavla Vasiljevića.

Koji ti je omiljeni član žirija?
Nemam ga, svi su super, ne mogu nijednog posebno da izdvojim.
Da li si ikada imao simpatiju u Pinkovim zvezdicama?
Nisam, stvarno, nije da me je sramota da priznam, nego zaista nisam.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koja curica ti je najlepša u 'Pinkovim zvezdicama - All Stars'?
Valentina Mec - rekao je kratko i jasno Pavle i tako završio svoje odgovore na Sergejeva pitanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim Sergeja i Pavla, ovog petka gledaćete nastupe Bojane Radovanović, Eme Simonović, Davida Radosavljevića, Valentine Mec, Teodore-Tare Stojanović, Tome Milovanovića i Irine Arsenijević. Nema sumnje da će oni napraviti pravu zabavu na sceni Pinkovih zvezdica - All Stars i zato obavezno večeras od 22 časa budite uz TV Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Pavle Vasiljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'