AKTUELNO

Ne propustite početak petog kruga takmičenja u petak, 25. januara na TV Pink.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All stars" ovog petka ulazi u peti krug. Iako su do sada zvezdice imale zadatak da pripreme svoj nastup na zadatu temu, ovog puta će moći sami da izaberu šta će pevati i kako će se predstaviti publici i petočlanom žiriju.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

No, pre nego što izađu na scenu i pokažu nam šta su pripremili, mi smo pitali naše zvezdice da uđu u ulogu novinara i svoje drugare pitaju ono što ih zanima. Tako je Valentina Mec imala i te kako zanimljiva pitanja za Davida Radosavljevića.

Da li si ikad bio zaljubljen u neku Pinkovu zvezdicu?
Da li sam bio zaljubljen? Jesam... Bilo ih je (smeh).
Koji ti je bio najbolji komentar koji si dobio od žirija?

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Uh, imao sam ih previše. To što su mi rekli da me za par godina vide kao najveću zvezdu na Balkanu i da će za par godina oni biti na mom koncertu, to je bilo nešto najlepše što sam čuo od njih i nešto što me je motivisalo.
Poslednje pitanje je koji je tvoj najveći blam koji ti se dogodio u takmičenju?
Najveći blam mi je bio u superfinalu, kada su proglašavali pobednika i ja sam pao na glavu kod one zvezde koja je stajala na bini - zaključio je David kroz smeh svoje odgovore na Valentinina pitanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim Valentine i Davida, ovog petka gledaćete nastupe Bojane Radovanović, Eme Simonović, Tome Milovanovića, Sergeja Pajića, Pavla Vasiljevića, Teodore-Tare Stojanović i Irine Arsenijević. Nema sumnje da će oni napraviti pravu zabavu na sceni Pinkovih zvezdica - All stars te zato obavezno ovog petka, 25. januara, od 22 časa budite uz TV Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#David Radosavljević

#Intervju

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Valentina Mec

'