AKTUELNO

Mališani su se oprostili od svoje drugarice.

Treća i poslednja emisija četvrtog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars" u kojoj takmičari pokazuju svoju snalažljivost u zadatku "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka", došla je do samog kraja.

Četiri zvezdice su u ovoj emisiji dobile manje od pet stolica, te su ugrožene za izbacivanje, a to su: Marina Stanković, Petar Bulatović, Žarko Pribaković i Sara Simić.

Foto: TvPink Printscreen

Petočlani žiri je otišao u staklenu sobu, kako bi većali i odlučili koji takmičar večeras nažalost napušta "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je ovoga puta odluku doneo prilično brzo, a na samom kraju emisije saznali smo da u ovom trenutku napušta Marina Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ako smo došli u situaciju da jedna Marina napusti takmičenje onda vam je jasno koliko je oštra konkurencija i koliko je teško. Nadalje će biti još teže, ali neko mora. Meni je bilo jako žao što je to Marina, meni je bilo uživanje da sarađujem sa tobom i nadam se da ćemo to nastaviti. Vi ostali pamet u glavu i vidimo se na probi vrlo brzo - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljski par je najavio da će se već od sledeće emisije zvezdice pokazati u slobodnoj temi, a kako će se snaći videćemo u narednom periodu.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'