AKTUELNO

Čista petica za ovu zvezdicu.

Peta po redu na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Tatjana Savatić. Ona je izvela pesmu "Eye of the Tiger" grupe "Survivor", kao odgovor na ovonedeljnu temu "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka".

Foto: TvPink Printscreen

Tatjana je potpuno oduševila žiri, ali i publiku koja je sve vreme skandirala, te je sasvim zasluženo dobila svih pet glasova i direktno se plasirala u naredni krug takmičenja. Igrači na sceni pored zvezdice su izveli mini boks meč tokom trajanja numere, što je ostavilo poseban utisak na žiri.

Svi smo prijatno iznenađeni. Lepo si se pronašla u svemu ovome, bila si tako slobodna, dala si svoju dušu ovde i bez obzira što si ostavila svoj vibrato, to je tvoj stil, ali svakako ovaj nastup ti je bio možda najbolji do sada - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam oduševljen stajlingom, nastupom, boks mečom koji smo videli usred nastupa. Ja mnogo volim ovu pesmu i ne mogu da budem objektivan. Genijalno, stvarno sam uživao, super je bilo - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tatjana Savatić

'