AKTUELNO

Evo šta joj je nedostajalo za čistu peticu!

Deveta po redu ove noći na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Ivana Dimkovski. Ona je na temu "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" odgovorila izvođenjem legendarne pesme "Is This Love" grupe "Whitesnake".

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Goca Tržan nije bila sasvim zadovoljna ovim nastupom, pa nije podilga svoju stolicu, a Ivana je dobila četiri glasa.

Tvoj glas je jednostavno drugog stila, naišla si na temu koja ti nikako ne odgovara, moralo je to nekako da prođe, prošlo je sa četvorkom, ali svi znamo da si ti fantastična pevačica. Ti još možeš da promeniš to, molim te pronađi govorni glas, trebaće ti da znaš sve - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Morate biti fokusirani, morate tri minuta da budete u ovome. Ne možemo tako da radimo. Imam utisak da si besna i ja hoću da to popravimo - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Ivanin nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice - All Stars

'