AKTUELNO

Pavle ponovo razvalio!

Deveti po redu ove noći u okviru novog zadatka - "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih", na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao je Pavle Vasiljević i predstavio se pesmom "Kap po kap" grupe "Divlje Jagode".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri nije bio najzadovoljniji ovim nastupom, a svoju stolicu nije podigla Nataša Bekvalac.

Večeras je četvorka prava ocena za tebe. Ja sam čula energiju, čula sam da si se trudio, ali me nisi pogodio. Odlučili smo da ovaj put ja ostanem dole. Ti si jako sladak i jako harizmatičan ali večeras je realna četvorka, nisi bio onako dobar kako ti umeš - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Previše pevaš, ova pesma dosadno zvuči ako nema neku foru. Pokušavam da ti objasnim šta si pogrešio, da ne misliš da je nešto strašno. Ne smeš toliko da pevaš, moraš da slušaš interpretaciju pevača koji to peva. Nije fora ovde samo da ga dereš i da to vrišti, da svaki ton ispratiš, malo ga nekad uštini, eto to je bio problem - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pavle Vasiljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'