AKTUELNO

Oduševljeni su njime!

Kako bi odgovorio na najbolji mogući način na zadatak rok muzika koja je obeležila sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka, Sergej Pajić otpevao je pesmu "Srce" koju je u originalu izvodila grupa "EKV".

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos izuzetnoj energiji kojom je Sergej zapalio publiku i scenu "Pinkovih zvezdica - All stars", Leontina Vukomanović nije podigla svoju stolicu, te je on dobio četiri glasa.

Ništa, samo mi je ta pesma bila problem. Pevao si jednog Milana Stankovića, kako posle toga da pevaš Milana Mladenovića? Nije to taj utisak, kako je moguće da se tako oklizneš? Ne znam što si se primio na ovu pesmu, nije to bilo to, ali si svakako si mogao da razbiješ, tebi bar stoji sve što je agresivno i energično. Okliznuo si se na bananu - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi pogodio manir. I emociju koju si prenosio nama, si pogrešio. U ovoj pesmi nema prostora koketiranju, ova pesma ne nosi tu energiju. Jako mi je žao jer si ti meni jedan od omiljenih pevača - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan Sergejev nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'