AKTUELNO

Ovaj nastup će se prepričavati.

Irina Arsenijević predstavila se publici i petočlanom žiriju sedma po redu i to sa pesmom "Alone" grupe "Heart", a sve u okviru novog zadatka u "Pinkovim zvezdicama - All stars", "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih" godina prošlog veka.

Foto: TvPink Printscreen

Irina je pokazala zavidne interpretatorske sposobnosti, a žiri je to svakako prepoznao i nagradio je sa svih pet glasova.

Ja sam nekad u ovom šou programu poželela da nekad neko ovo peva i niko nije, jer ovo je jedna od najboljih rok ženskih balada po mom ukusu. Ja nikad nisam čula da je neko ovako otpevao ovu pesmu, osim naravno originalne verzije. Ti si, Irina, superiorna, famozna u svakom smislu te reči. Ostavila si me bez teksta. Tvoje pevanje je daleko nadmašilo takmičenje, ne znam kako bi se ti takmičila sa nekim. Tvoje pevanje je ozbiljno profesionalno, sve si uradila tačno kako treba - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Još se prepričava ona tvoja Sia, a sada će ljudi moći da biraju između tog i ovog nastupa. Ovo se stvarno graniči sa nemogućim, tvoja srčanost, energičnost, lepota svakog tona pa i najvišeg zapravo je nemerljiva. Ne možemo da te ocenjujemo - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili ovaj briljantan nastup možete ga pogledati u snimku u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Irina Arsenijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'