AKTUELNO

Malo mu je nedostajalo za peticu.

Šesti po redu na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao je Veljko Čačić koji je kao odgovor na zadatak "Rok sedamdesetih i osamdesetih" izabrao pesmu "Gde si u ovom glupom hotelu" popularnog sastava "Riblja Čorba".

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos zavidnoj energiji i sjajnom vokalu, žiri nije bio sasvim zadovoljan, pa svoju stolicu nije podigao Milan Stanković.

Nije ti legla pesma, zvučalo mi je narodnjački. U strofama si čačnuo tamo gde je trebalo, meni se svidelo, ali u refrenu mi nikako nije leglo. Ti si kvalitetan pevač i znaš da pevaš, ali pesma ti definitivno nije legla. Ti znaš da ja tebe jako volim - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Nije to bilo baš tako loše. Delom je kriva atmosfera, njih troje su predugo ostali dole, a ti si emotivno stvorenje, pa si se pogubio. To nije bila dvojka nego su oni preterano dugo tvrdili pazar. Ovo je četvorkica, nisi bio prisutan, malo si nas oteljao, a to se čuje i vidi - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Veljko Čačić

'