AKTUELNO

Direktno se plasirala u sledeći krug.

Bojana Radovanović nastupila je večeras četvrta po redu, a ona je na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih" odgovorila pesmom "Pogledaj dom svoj anđele" koju u originalu izvodi grupa "Riblja Čorba".

Foto: TvPink Printscreen

Uz Bojanu na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" bio je i hor, a celokupan nastup zasluženo je dobio čistu peticu od žirija.

Meni je ovo bilo ok, korektan utisak, ali me nije ništa dotaklo. Dvoumim se između petice i četvorke - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da zanemarim veliki trud koji sam večeras videla, veliku dramu na video-bimovima, devojčice koje su bile u belom, ne mogu da zanemarim ni tvoje perje na ramenima, to je sve ono dobro urađeno u ovom nastupu. Ovo je pesma koju ja ne bih dala nijedom detetu da peva, ovo je tema koja je jako teška. Postoje stvari koje nisu za decu. Jako je hrabro i ambiciozno što si se prihvatila ovog zadatka. Ova pesma se govori, sa bolom, sa jecanjem, sa milion nepravilnosti koje nisu važne, važne su emocije koje se prenose, a ti si jako čista i jako mlada da bi imala takvu emociju - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'