AKTUELNO

Prvog petka u 2019. godini u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" videćete neočekivani spektakl i početak četvrtog kruga, a tema je rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina!

Na samom početku emisije, voditeljka Ana Mihajlovski je izašla maskirana kako bi žiri pogodio temu, što ih je i te kako zabavilo.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras na sceni vašeg omiljenog šou programa videćete neverovatno muzičko nadmetanje najtalentovanije dece u regionu. Irina Arsenijević će još jednom poptuno oduševiti žiri briljantnim izvođenjem pesme "Alone" kultnog rok benda "Heart".

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nikad nisam čula da je neko ovako otpevao ovu pesmu. Tvoje pevanje je daleko nadmašilo takmičenje - rekla je Goca Tržan, a pohvale za ovu talentovanu devojčicu imala je i Kristina Kija Kockar:

- Oči su mi se napunile suzama od sreće koliko je ovo bilo lepo.

Foto: TvPink Printscreen

Valentina Mec će ovog petka otpevati pesmu "Final Countdown" grupe "Europe", a svojim moćnim glasom i neverovatnim scenskim nastupom podići će žiri i publiku na noge.

- E sad si mu odbrojila (eng. countdown). Pokidala si - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Pored njih, u prvoj emisiji četvrtog kruga videćete nastupe Davida Radosavljevića, Tomislava Milovanovića, Eme Simonović, Bojane Radovanović, Teodore-Tare Stojanović, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića.

Ovu godinu počinjemo i više nego spektakularno, zato ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras tačno u 22h na TV Pink!

M. Đ.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'