AKTUELNO

Ludo su se zabavili.

U večerašnjem specijalom, novogodišnjem izdanju "Pinkovih zvezdica - All Stars" mališani i članovi žirija su zamenili uloge. Posle Nataše Bekvalac i Goce Tržan, na scenu je stupila Kristina Kija Kockar koja je imitirala Džesi Džej i njenu pesmu "Price tag".

Foto: TvPink Printscreen

Marijana Mićić i Ana Mihajlovski bile su ove noći žiri, a Marijana nije bila najzadovoljnija ovim nastupom, te je spustila svoju stolicu, a nešto kasnije isto je učinila i Ana.

Podigla sam se, jer je bio dogovor da ona ostane gore, ali ona se spustila, pa sam ja došla gore. Ovo nije za ispadanja, ali jako me ljutiš. Pevaš ti dobro i to je sve u redu, samo mislim da je ta suknja trebalo da ima malo manje šliceve. Imala si dovoljno vremena i mogla si da se spremiš, nećemo se raspravljati - rekla je Marijana koja je noćas bila Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Bila si odlična. Devojke vas dve ste lepe kao i uvek, pričate dvesta na sat - rekla je Ana Kiji, ali i voditeljkama Niki Purić i Dariji Vračević.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezdice - All Stars

'