AKTUELNO

Kao prava tinejdž grupa!

Nakon što je Goca Tržan izvela svoju imitaciju, na scenu su izašle ponovo "Pinkove zvezdice". Četvoro talentovanih klinaca Darija Vračević, Teodora Marković, Isidora Mitić i Mateja Vukašinović izveli su njenu pesmu koju je pevala sa svojom grupom "Tap 011", "Možda ti se vrati kao Lesi".

Foto: TvPink Printscreen

Zvezdice su briljilare na sceni, a uživanje zbog izvođenja ovog hita devedesetih godina prošlog veka osetilo se u celom studiju.

Bilo je preslatko, ja sam se setila snimanja tog spota. Hvala vam puno. Mnogo volim ovu pesmu, lepa je. Bili ste preslatki, meni se baš dopalo, zanimljiv je koncept da devojke repuju, a on peva - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

To je baš i doprinelo njihovoj autentičnosti i tom homogenom nastupu, njih tri su bile reperi, a on pevač. Neočekivano je kako njih tri dobro repuju, kao da ste celog života neka jedinstvena ekipa koja glumi u nekoj tinejdž seriji na nekom svetskom kanalu i sad ste došli ovde da izvedete nastup, kao da dišete zajedno godinama - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj briljantan nastup možete pogledate snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'