AKTUELNO

Probila led i pobrala simpatije svih.

Specijalno novogodišnje izdanje "Pinkovih zvezdica - All Stars" upravo je počelo na televiziji Pink. Nakon što su na scenu izašle Nika Purić i Darja Vračević, koje će biti u ulogama voditeljksog para Marijane Mićić i Ane Mihajlovski, večerašnji žiri je podigao svoje stolice. Na mestu petočlanog sastava noćas su upravo Marijana i Ana, a na sceni su oni koji inače ocenjuju mališane.

Prvi nastup imala je Nataša Bekvalac koja je fenomenalno ušla u ulogu Bebi Dol i maestralno izvela njenu pesmu "Brazil".

Foto: TvPink Printscreen

Tema pogođena. Znam ovaj spot zato što sam ja htela to da imitiram, ali su mi rekli da si ti već uzela. Malo mi je falilo ono od Bebi nazalno...  Ovde možeš da se keziš. Sve je pogođeno, ali znam da ti to možeš, ali stvarno, preslatka si. Vidi se da si se spremala baš onako - rekla je Marijana, koja je upravo imitirala Bekvalčevu.

Foto: TvPink Printscreen

Slažem se sa mojom koleginicom, za to nazalno - navela je Ana, koja je noćas bila Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice - All Stars

'