AKTUELNO

Pevačica objasnila i kako je njena ćerka shvatila da najpoznatiji deda na svetu ne postoji.

Popularna pevačica Goca Tržan ove nedelje sprema posebno iznenađenje za sve ljubitelje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice - All stars". U petak od 22 sata na televiziji Pink imaćete priliku da gledate specijalnu, novogodišnju emisiju, u kojoj će se mališani, ali i članovi žirija oprobati u nekim potpuno drugačijim ulogama.

U skladu sa novogodišnjim praznicima i euforijom koja vlada, pitali smo Gocu kada je ona prestala da veruje u najpoznatijeg dedu na svetu, Deda Mraza, ali i kako je njena ćerka Lena saznala da on ne postoji.

Ja nisam nikad ni verovala u Deda Mraza, u naše vreme Nova godina nije bila u znaku Deda Mraza već u znaku snega, sankanja, grudvanja, neka olindrana jelka, uglavnom prirodna, koja je počinjala da se linja i da opadaju iglice. Nije Nova godina za mene bila ništa spektakularno, moram da priznam - rekla je Tržanova i kroz osmeh dodala:
Lena je sama provalila da smo Raša i ja Deda Mrazovi, jer je videla poklone u gepeku i rekla "Dobro, hajde nemojte da me folirate više, znam da ste ti i Raša".

Goca je navela da ona praznike uglavnom provodi radno, a da vreme posle Nove godine koristi kako bi što više bila sa porodicom.

Praznici su uglavnom radni, Lena je uglavnom kod bake i deke. Nama je najlepše kad prođu novogodišnji praznici, onda iskoristimo 3. i 4. januar, pa se prošetamo kroz grad. Ja još nisam obavila novogodišnju kupovinu, nisam kupila nijedan poklon, niti nameravam pre Nove Godine, nego ću da kupujem poklone 2. januara kada svi spavaju - istakla je ona.

Pevačica se prisetila i svog detinjstva, kada se najviše radovala Božiću i tradicionalnom lomljenju česnice.

Mi nismo bili porodica koja je poklanjala previše pažnje tim standardnim praznicima, više smo voleli da idemo kod bake i deke na slave, za rasuste, voleli smo Božić. Moji baka i deka su i tada slavili Božić, iako se pričalo da je to zabranjeno. Najviše sam volela Božić, kad baka napravi česnicu i onda ja najčešće pojedem pola hleba da bih izvukla paricu - rekla je Goca.

Članica žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" otrila nam je i da planira da snima novogodišnje klipove na svom Jutjub kanalu koji broji sve više pregleda.

Mislili smo da pravimo neke vlogove, na primer kako obaviti novogodišnju kupovinu, ali, eto, još sam u razmišljanju da li da upadam u tu agoniju, jer su sada tržni centri toliko prepuni da je to da čovek poludi - iskrena je bila Goca.

Ona je za kraj uputila i novogodišnju čestitku svim gledaocima "Pinkovih zvezdica - All stars" i čitaocima portala Pink.rs.

Želim svima da budu zadovoljni sobom, da vole ljude oko sebe, da u svemu vide lepe stvari i Nova godina će vam sigurno doneti nešto bolje - zaključila je Goca Tržan.

Ne propustite da i ovog petka od 22 budete uz televiziju Pink i najnovije, specijalno izdanje emisije "Pinkove zvezdice - All stars" gde će svi mališani, ali i članovi žirija imati posebne zadatke, koji će publiku, bez sumnje, prikovati uz male ekrane.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice - All Stars

'