AKTUELNO

Odabrala je pravu meru za ovu imitaciju.

Ovu fenomenalnu noć u "Pinkovim zvezdicama - All stars" u kojoj su mališani imali zadatak da imitiraju domaće ili strane pevače, zatvorila je Antonia Gigovska. Ona je otpevala "Whenever, Wherever" i pokušala u potpunosti da dočara lik i delo Šakire.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je potpuno oduševila žiri koji ju je ocenio čistom peticom, što znači da se Antonia direktno plasirala u naredni krug takmičenja.

Ti si njenu boju glasa potpuno skinula, da sam zažmurila mislila bih da je to stvano ona. Moram da vam odam jednu malu tajnu, ja sam bila zaljubljena u ovu pesmu i želela sam jednu baš takvu i onda mi je Marina napisala pesmu "Mali signali" koja je tada bila veliki hit. Odabrala si izvođača koji je jako specifičan. Ništa mi nije smetalo, petica kao kuća - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Nema tu šta, neko ko je tako dobar pevač, neko ko je rođen za scenu, ko tako vlada, najmanji mu je problem da nešto imitira. Ovo je stvarno bilo spektakularno, najbolje za kraj - istakao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propostili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'