AKTUELNO

Ovaj zadatak mu je savršeno pristajao.

Uroš Stanković ove noći nastupao je deseti po redu, a tokom njegovog nastupa prisetili smo se čak trojice vrhunskih pevača. On je dočarao lik i delo Tome Zdravkovića u pesmi "Umoran sam od života", zatim je postao Masimo Savić i otpevao "Iz jednog pogleda", a onda je imitirao i Vladu Georgieva u pesmi "Reci mi da znam".

Foto: TvPink Printscreen

On je potpuno raspametio žiri koji je aplaudirao i vrištao tokom njegovog nastupa, te je Uroš zasluženo dobio svih pet glasova.

Toma je specifičan zbog svog glasa, to je bilo jako lepo, a onda se zakuvalo sa Masimom, koga si skinuo i vokalno i te njegove pokrete. Vlado je bio šlag, snimila sam mu i klip, da vidi da ima dvojnika. Fantastično si mu skinuo i mimiku lica, malo ličiš na njega, izuzetno si bio dosledan. Vlado ima karakterističnu mimiku i boju glasa, ne đuska po sceni, ti si bio odličan - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Na momente si toliko zaličio na njega da je to stvarno bio šlag na kraju svega ovoga. Mnogo smo se zabavili. Tačno se videlo da si uživao u sve tri imitacije, to je bio pun pogodak za sve - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj briljantan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Uroš Stanković

'