AKTUELNO

Oduševila je sve u studiju i direktno se plasirala u naredni krug.

Deveta po redu na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Dunja Jeličić. Ona je na zadatak Imitacije odgovorila tako što je pokušala da dočara lik i delo Ajmi Vajnhaus kroz njenu pesmu "Valerie".

Foto: TvPink Printscreen

Dunja je u svakom smislu ispunila ovaj zadatak i zbog toga ju je žiri nagradio sa svih pet glasova i plasmanom u naredni krug takmičenja.

Fenomenalno, svaki detalj si skinula. Ona je vrlo karakteristična pevačica, ti si jako dobra pevačica, bilo je zabavno, autentično, verodostojno. Ovo je čista petica, svaka čast - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah si odgovorila na vizuelni deo dok još nisi počela da pevaš. Izabrala si pevačicu koja je jako karakteristična, koju ja inače obožavam. Od karakteristične kose, do dobelog ajlajnera, čak i garderobu koju je uvek popravljala na sceni kao da peva u svojoj dnevnoj sobi. Skinula si joj svaki pokret, ti si to gađala, žmurila si veći deo pesme kao i ona, a o interpretaciji i da ne pričam - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup talentovane zvezdice pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Dunja Jeličić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'