AKTUELNO

Veoma se potrudila da sve izvede savršeno.

Još jedna članica žirija bila je inspiracija za imitaciju tokom ove noći u "Pinkovim zvezdicama - All stars". Sara Simić je pokušala da dočara Kristinu Kiju Kockar kroz njenu pesmu "Potpis".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je potpuno iskopirala Kijinu haljinu, boju glasa i sve pokrete iz spota za pomenutu pesmu, ipak ovo nije bilo dovoljno da joj žiri da svih pet glasova, pa je Goca spustila svoju stolicu na samom kraju nastupa.

Ja sam tek stupila na scenu i verovatno nisam toliko karakteristična. Ali ti si perfektno skinula sve. Spot je jako jednostavan. Skinula si haljinu, plesačice su pokušale da prikažu sve onako kako je to bilo u spotu. Nemoj da te četvorka pokoleba. Otpevala si perfektno, bolje od mene. Imamo sličnu boju glasa. Stvarno sam oduševljena i čast mi je što si izabrala moju pesmu - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam pesmu ni spot, ali trebalo je da imitiraš nekoga ko je prepoznatljiv, da karikiraš. Ovo je replika spota, koja je verovatno verna, ali nije prepoznatljiva imitacija - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sara Simić

'