AKTUELNO

Ljilja se pretvorila u Daru Bubamaru.

Ljiljana Plavšić izašla je ove noći četvrta po redu na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars", a ona je kroz zadatak Imitacije dočarala Daru Bubamaru u njenoj pesmi "Košava sa Dunava".

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos velikom prvobitnom oduševljenju žirija, Ljilja nije dobila svih pet glasova, a svoju stolicu nije podigla samo Leontina Vukomanović.

Ona kada je izašla ja sam pukao. Ti si toliko slatka, toliko mi je drago što si tako izgledala i što si tako igrala. Pokazala si da nisi samo jedna stidljiva devojčica koja peva kao zmaj, nego da umeš još nešto da nam pokažeš. Odabrala si Daru dok je bila zvrk, to je potpuno odgovaralo tvojim godinama, ipak pevanje nije bilo najbolje - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedna od mojih omiljenih imitacija, mogla si da nas baciš u nesvest od smeha. To si uradila samo na početku, posle si se ponašala kao devojčica u horu - objasnila je Leontina zašto ovo nije bila čista petica.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove talentovane zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'