AKTUELNO

Iako mu je gluma mnogo pomogla kada je reč o imitacijama, Uroš nam je ipak priznao da se susreo sa jednom poteškoćom.

Poslednja emisija trećeg kruga u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice - All Stars" donosi pravi spektakl. I večeras vas od 22 časa na TV Pink očekuju imitacije i 11 neverovatnih nastupa.

Na sceni ćete večeras gledati i sjajnog Uroša Stankovića, koja je odabrao da imitira čak tri potpuno različita pevača. Tako će otpevati pesmu "Umoran sam od života" Tome Zdravkovića, "Iz jednog pogleda" Massima Savića i "Reci mi da znam" Vlade Georgieva.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Prvi razlog za odabir ova tri pevača je zato što nisam mogao da se odlučim, a drugi razlog je to što mislim da mogu da iznesem sve tri imitacije. Za ovaj krug imitacija mi je mnogo pomoglo to što se već godinama bavim glumom, pa mi ovaj zadatak nije bio težak - rekao je Uroš i dodao:
Zbog škole i ostalih obaveza u pozorištu sam imao manje vremena za spremanje ovog nastupa nego što sam planirao, imao sam recimo dve nedelje. Ali mislim da sam uspeo da ga spremim.

Iako mu je gluma mnogo pomogla kada je reč o imitacijama, Uroš nam je ipak priznao da se susreo sa jednom poteškoćom.

Kod ovog nastupa najteže mi je bilo da 'skinem' boju glasa Vlade Georgieva, jer je veoma specifičan. To mi je bio najveći problem, a videćemo večeras kako će biti - kaže Uroš.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je do sada dobijao samo pohvale, Uroš ima svaki razlog da bude zadovoljan svojim učešćem.

Za sada jesam zadovoljan komentarima, sve što mi žiri kaže prihvatam kao nešto što će mi mnogo pomoći i što će mi značiti za dalju karijeru, tako da se trudim da usvojim njihove savete. Njihovi komentari su me usmerili, sada mi je jasno da moram da se potrudim da pogodim zadatu temu i da budem potpuno fokusiran na svaki detalj - rekao je Uroš za kraj i dodao:
Nisam očekivao da će žiri biti ovako strog i iskreno, iznenađen sam. Ali dobro, tako i treba, da nas dodatno motivišu da budemo još bolji.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njegova imitacija Tome Zdravkovića, Massima Savića i Vlade Georgieva, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Uroša u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Ljiljana Plavšić, Sara Simić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Marina Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Uroš Stanković

#emisija

'