AKTUELNO

Sjajno se snašao u ulozi planetarno popularne pop zvezde.

U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" vas ovog petka od 22 časa očekuje poslednja emisija posvećena imitacijama. U završnici trećeg kruga još jedan učesnik će napustiti takmičenje, zbog čega će morati dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Na sceni ćete ovog petka gledati i fantastičnog Mateju Vukašinovića, koji će u ovonedeljnoj emisiji imitirati Džastina Timberlejka i otpevati njegov hit "Can't Stop the Feeling", što mu nije bio težak zadatak.

Obožavam njegove pesme i performanse, zbog toga sam odlučio da ga imitiram. Nije bilo toliko teško, jer imamo sličnu boju, visoko pevamo, pa i nije bio baš težak zadatak, ali svakako da je on kompleksan artista, pa mi je bilo potrebno dosta vremena da pripremim kompletan nastup... Nekih petnaestak dana sigurno - objasnio je Mateja, koji je potom otkrio šta mu je bilo najteže da pripremi.

- Prvi deo nastupa sviram lajv akustičnu gitaru, sam sam na sceni, a sledeći deo sa igračima i ide matrica. Trebalo je sve uklopiti, to je bio malo veći zadatak - kaže Mateja, koji ima još jednu sličnost sa Džastinom - obojica su miljenici devojaka, zbog čega smo ga pitali kako se nosi sa tim.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Ja se prepustim i uživam (smeh) - objasnio je on.

Svestan je da je žiri ove sezone digao kriterijume, ali mu to ne smeta, naprotiv.

Što se mene tiče, drago mi je što su digli kriterijume jer nas time podstiču da budemo sve bolji i bolji - rekao je Mateja.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pored Mateje u imitacijama će se ovog petka oprobati i Sara Simić, Nika Purić, Marina Stanković, Ljiljana Plavšić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. Tanasijević

#Džastin Timberlejk | Justin Timberlake

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'