AKTUELNO

Ova talentovana devojčica kaže da joj nije trebalo mnogo vremena da se pripremi za ovaj nastup i da je najviše vremena porošila na to da napravi istu haljinu kao iz Kijinog spota.

U najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" vas ovog petka od 22 časa očekuje poslednja emisija posvećena imitacijama. U završnici trećeg kruga još jedan učesnik će napustiti takmičenje, zbog čega će morati dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Na sceni ćete ovog petka gledati i sjajnu Saru Simić, koja će se u ovonedeljnoj emisiji naći u koži članice žirija, Kristine Kije Kockar, i otpevati njenu pesmu "Potpis".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Dugo sam razmišljala koga da imitiram, htela sam i Severinu i mnoge druge pevačice, konsultovala sam se i sa našim producentom Nemanjom i na kraju sam olučila da to bude Kija - rekla je Sara na samom početku.

Ova talentovana devojčica kaže da joj nije trebalo mnogo vremena da se pripremi za ovaj nastup i da je najviše vremena porošila na to da napravi istu haljinu kao iz Kijinog spota.

Nisam imala mnogo vremena da se pripremam, jedno tri dana recimo. Ali mislim da sam uspela da uvežbam sve i da će to biti dobro. Ništa mi nije bilo teško, sve sam uspela da savladam, i pevanje i koreografiju - rekla je Sara.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Iako je do sada dobijala pozitivne komentare, Sara kaže da sve kritike žirija gleda kao dobronamerne i da je zahvaljujući njihovim komentarima sve bolja.

Žiri me do sada nije kritikovao, osim što su mi prošli put rekli da mi je malo falilo energije. Naravno, sve njihove savete se trudim da primenim na svaki sledeći nastup i nadam se da će oni to videti. Nisam očekivala da će biti ovoliko strogi, ali to je opravdano i zbog toga moramo dodatno da se potrudimo - rekla je Sara za kraj.

Kako je izgledala njena imitacija Kije, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 21. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Sare u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Marina Stanković, Ljiljana Plavšić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Uroš Stanković i Antonia Gigovska. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Sara Simić

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'