AKTUELNO

Potrudiće se da svojim performansom očara žiri, ali i gledaoce televizije Pink.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink. U poslednjoj emisiji trećeg kruga tema su, takođe, imitacije, a kako će neko i ovog puta napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju, što će učiniti i fantastična Antonia Gigovska, koja će otpevati Šakirin hit "Whenever, Wherever".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Antonia nam je priznala da je imala poteškoće prilikom spremanja ove pesme, ali da je, na kraju, uspela da pripremi imitaciju kojom će dati sve od sebe da oduševi gledaoce i članove stručnog žirija.

Iskreno, bilo mi je teško da spremim ovu imitaciju jer sam bila bolesna, na infuziji, nisam posvetila previše vremena, ali daću sve od sebe da skinem te pokrete što ih ima ona i njen glas. Kada sam birala koga ću imitirati, imala sam pomoć roditelja - priznaje ona i dodaje da su joj se pre Šakire po glavi vrzmala imena nekih drugih izvođača.

- Prvo sam htela da to bude Sia, pa Maraja Keri, a onda smo došli do Šakire - kaže Antonia.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kritike i komentare pažljivo sluša i usvaja ih, zbog čega misli da će biti još bolja i bolja.

Slušam dosta kako komentarišu i druge učesnike, pa se trudim da usvojim sve što su rekli. Nije dovoljno samo dobro pevanje, već i koreografija, stajling, scenski nastup, ali pre svega da se dobro zabavimo na sceni. Žele da vide nešto što nisu videli do sada, a ja ću se potruditi da se uvek prikažem u novom svetlu - obećava Antonia.

Kako je izgledala njena imitacija Šakire saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak od 22 časa samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pored Tatjane u imitacijama će se ovog petka oprobati i Tatjana Savatić, Mateja Vukašinović, Nika Purić, Petar Bulatović, Ljiljana Plavšić, Sara Simić, Dunja Jeličić, Nikola Milenković, Marina Stanković i Uroš Stanković. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. Tanasijević

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Šakira | Shakira

'