AKTUELNO

Potrudiće se da svojim performansom očara žiri, ali i gledaoce televizije Pink.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink. U poslednjoj emisiji trećeg kruga tema su, takođe, imitacije, a kako će neko i ovog puta napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju, što je slučaj i sa maestralnom Tatjanom Savatić, koja će otpevati pesmu "Toy" evrovizijske pobednice Nette.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Pesma mi je bila originalna, zanimljiva i mislim da ću se dobro pokazati njoj... I glas mi je super legao - pohvalila nam se Tatjana, koja će izvesti izuzetno zahtevnu pesmu koju je dugo pripremala.

Ta pesma je baš karakteristična, a takozvano "kokodakanje" mi je najteže palo (smeh). Iskreno, pripremala sam se dve-tri nedelje - kaže Tatjana, koja marljivo radi, trudi se i usvaja sve savete petočlanog žirija.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Usvojila sam savete članova žirija koji su mi rekli da treba da se više zabavim, da skačem na sceni, da u potpunosti uživam. Biću sve bolja i bolja, imaću kompletne nastupe, koreografije, kostime - obećava Tatjana koja za kraj intervjua ističe da bi i ona, budući da će pevati pesmu evrovizijske pobednice, volela da jednog dana predstavlja Srbiju na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njena imitacija Nette saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Tatjane u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Petar Bulatović, Ljiljana Plavšić, Antonia Gigovska, Sara Simić, Dunja Jeličić, Nikola Milenković, Marina Stanković i Uroš Stanković. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tatjana Savatić

'