AKTUELNO

On mu je bio inspirativan za imitiranje.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink. U poslednjoj emisiji trećeg kruga tema su, takođe, imitacije, a kako će neko i ovog puta napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Petočlanom žiriju, ali i milionskom auditorjumu televizije Pink ovog petka predstaviće se i sjajni Petar Bulatović, koji će imitirati Miroslava Ilića i na velelepnoj sceni izvesti njegov hit "Nije život jedna žena".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ja mnogo volim da slušam takvu vrstu muzike i Miroslava, kao izvođača, posebno. Bio mi je veoma inspirativan za imitaciju, pa sam odlučio njega da imitiram. Trudio sam se, dosta sam se trudio - kaže Petar i otkriva da mu je najteže palo da modifikuje svoj glas i prilagodi način pevanja.

- Dosta dugo sam se spremao, sigurno oko tri, četiri nedelje. Najteže mi je pao manir pevanja - Miroslav ima poseban način, stil. To mi je najteže palo, mada, i scenski i vizuelno je bilo teško da se predstavim u pravom svetlu - kaže Bulatović.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Mnogi komentarišu da je u ovoj, petoj po redu sezoni "Pinkovih zvezdica" žiri stroži, da je podigao kriterijume i da očekuje da mladi pevači na sceni daju sve od sebe, što Petra ne plaši, već naprotiv, motiviše da bude još bolji.

To mi je izazov, da se više trudim, da više vežbam i siguran sam da je tako i bolje. Poslušao sam njihove savete, mislim da sam pogodio temu - kaže Petar.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njegova imitacija Miroslava Ilića saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Petra u imitacijama će se ovog petka oprobati i Mateja Vukašinović, Nika Purić, Tatjana Savatić, Ljiljana Plavšić, Antonia Gigovska, Sara Simić, Dunja Jeličić, Nikola Milenković, Marina Stanković i Uroš Stanković. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

D. Tanasijević

#Miroslav Ilić

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'