AKTUELNO

Za nju je bilo malo pet glasova žirija.

Poslednja je ove noći na scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla Isidora Mitić i izvela pesmu "Barcelona". Ona je u potpunosti uspela da dočara opersku divu Monserat Kabalje i Fredija Merkjurija.

Foto: TvPink Printscreen

Isidora je na sceni imala i podršku velikog dečijeg hora, a žiri je bio potpuno fasciniran ovim briljantnim nastupom, te je ona dobila svih pet glasova.

Ja ne mogu da kažem ništa, ovo je bio jedan spektakl za oči i uši, jedan transfer energije, teatralnosti, talenta, sve nas je to oduvalo. Ti si pored Darije jedna ozbiljna desetka. Ti si jedna ozbiljna pevačica, to mi se sviđa. Večeras si proizvela spektakl. I pevačkim talentom i scenskim nastupom, sve kad se sabere je čista desetka - naveo je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavila si me bez reči. Volim što mi se ovaj dan ovako završava. Ovoliko mi je srce, hvala ti - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj nastup to možete učiniti u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Isidora Mitić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'