AKTUELNO

Napravila atmosferu za pamćenje.

Milica Ilić izašla je na velelepnu Pinkovu scenu treća po redu i to u veoma specifičnom kostimu Titovog pionira. Ona je potpuno ušla u lik Tijane Dapčević i fantastično izvela pesmu "Sve je isto samo njega nema".

Foto: TvPink Printscreen

Zvezdica je tokom nastupa promenila nekoliko perika, ali je i pričala na svim jezicima bivše Jugoslavije. Sve ovo dalo je rezuletat, te je Milica dobila svih pet glasova žirija.

Meni je ovo bila savršena imitacija. Izimitirala si potpuno spot, pesmu koja je obeležila jedan period. To je tema koja privlači pažnju svih nas. Tvoj kostim je bio savršen, pevanje baš onakvo kako je trebalo da bude. Devojčice su bile fenomenalne, što se mene tiče ovo nema greške - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo stvarno zahtevno. Glumački, stići sve to, uvežbati, ubaciti se u toliko uloga. Jako zanimljivo i jako lepo, petica naravno - rekao je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj nastup možete pogledati u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'