AKTUELNO

Na ovo niko neće ostati imun.

Ovu magičnu noć u "Pinkovim zvezdicama - All stars" otvorio je David Marković svojom imitacijom Slobodana Trkulje. David je svojim izvođenjem Trkuljine pesme "Voda" rastopio i najtvrđa srca i doveo do suza sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

On je bez otvorio ovu emisiju na najbolji mogući način, te je zaradio svih pet stolica žirija koji je bio ganut do srži. Članovi žirija su skandirali Davidu, kao i publika, a Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac su bile na ivici suza.

Ne znam da li ovi ljudi znaju koga si ti imitirao, ali to u tvom nastupu uopšte nije ni bitno. Ti si jedini u ovom krugu kome nećemo komentarisati imitaciju, jer si ti pevao, ja u životu ovo nisam čula. Meni se svaka pora naježila. Ovo za mene ima naročitu težinu jer si ti sa Kosova, a ovo vuče na taj stari kosovski melos koji tebi fanstastično stoji. Baš je lepo da si ovo doneo, ovo je bilo spektakularno. Naročito u svetlu svega ovoga što se događa u Srbiji, a vezano je za Kosovo već godinama, ovo ima veliku snagu. Hvala ti ovo je trebalo ovoj emisiji - rekla je Goca na ivici suza.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je nešto najintenzivnije i najemotivnije što sam ja od početka ovog šou programa doživela. Nije mi dobro. Od pola pesme sam žmurila, to mi je bilo potrebno, potrešena sam tvojim izvođenjem - navela je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fenomenalan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'