AKTUELNO

I dok joj spremanje ovog nastupa nije teško palo, Teodora kaže da je nije nimalo jednostavno napraviti balans između dobrog pevanja i scenskog nastupa koji će zadovoljiti kriterijume žirija i publike.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i ovog petka od 22 časa na TV Pink. U drugoj emisiji trećeg kruga tema su imitacije, a kako će neko i ovog puta napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Na sceni ćete ovog petka gledati i fantastičnu Teodoru Marković, koja će se u ovonedeljnoj emisiji naći u koži lepotice sa Barbadosa, Rijane, i otpevati njenu pesmu "Love on the Brain".

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pesma 'Love on the Brain" mi je jedna od omiljenih i najviše odgovara mom karakteru. Mislim da je ovo najbolji izbor od svih opcija koje sam imala za imitaciju - rekla je Teodora i dodala:
Za ovaj krug sam se pripremala dve, tri nedelje. To je bilo sasim dovoljno jer mi je ova pesma nekako bliska, nije bilo teško.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

I dok joj spremanje ovog nastupa nije teško palo, Teodora kaže da je ova sezona veoma ozbiljna i da nije nimalo jednostavno napraviti balans između dobrog pevanja i scenskog nastupa koji će zadovoljiti kriterijume žirija i publike.

Veoma je teško izbalansirati dobro pevanje i scenski nastup, treba se usredsrediti na sve elemente nastupa podjednako. Najviše definitivno obraćam pažnju na to da pevački budem dobra, a potom i na koreografiju, svaki pokret i pogled - objasnila je Teodora.

Ona je i te kako zadovoljna komentarima žirija do sad i spremno prihvata svaki njihov komentar i savet.

Zadovoljna sam komentarima, svaka pohvala i svaka kritika mi mnogo znače. Potrudila sam se da svaki njihov savet usvojim i nadam se da će to primetiti u ovom nastupu - rekla je Teodora i dodala:
Od nas se ne očekuje ništa manje, tako da sam očekivala da budu strogi i da postave kriterijume visoko. Ipak smo mi najbolji učesnici svih prethodnih sezona.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njena imitacija Rijane, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 14. decembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pored Teodore u imitacijama će se ovog petka oprobati i Lena Stamenković, Darija Vračević, David Marković, Milica Ilić, Tomislav Božović, Katarina Radulović, Žarko Pribaković, Igor Lazarević, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

#emisija

'