AKTUELNO

Nekako si potpuno prirodna na sceni. Ima dece koja dobro pevaju i sve, ali telom idu levo- desno kao na školskoj priredbi, rekla je Leontina.

Aleksandra Trajčeska je otpevala "Don't let go" muzičke grupe "En Vogue". Ona je svojim pevanjem oduševila članove stručnog žirija i dobila svih pet glasova.

Foto: Printscreen Youtube

Ti si se tako uživela u pesmu i svideo mi se tvoj izraz lica dok pevaš. Prvi put čujemo "En Vogue" u Zvezdicama. Ja sam pevala ovu pesmu u "3 K Duru" doduše nas tri smo je pevale. A ti si se dobro izborila sa ovom pesmom, dobro si plivala kroz nju, dobro si izvlačila ove ukrase. Za tvoj uzrast dobro si izvela ovu pesmu - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: Printscreen Youtube

- Ima nešto specifično u tvom vokalu, izuzetno lepo i mekano, i toplo, i tako nekako je zavodljiv tvoj glas. Ali meni, iskrena da budem, u ovoj pesmi falilo malo ukrasa više zato što ovo jeste pesma koja mora da se peva sa svim tim ukrasima. Hajde da kažemo da si ti to super izvela za devojčicu tvojih godina - rekla je Goca Tržan.

Nekako si potpuno prirodna na sceni. Ima dece koja dobro pevaju i sve, ali telom idu levo- desno kao na školskoj priredbi. A ti si u tom skromnom nastupu pokazala kako ti je sve to prirodno i lepo stoji - istakla je Leontina.

Foto: Printscreen Youtube

- Meni je bio zaokružen nastup, govor tela, svaki pokret je bio na svom mestu. Ti si pesmu prilagodila sebi i meni je to bilo fantastično, elegantno, sve kako treba - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'