AKTUELNO

Badnje veče i Božić uglavnom provodim u krugu porodice. To su mi najdraži praznici jer nose posebnu čaroliju, rekla je Katarina.

Katarina Radulović je takmičarka u "Pinkovim zvezdicama" koja je već posle prvog nastupa osvojila srca publike i žirija. Ova Podgoričanka je svojim energičnim nastupima oduševila žiri, a osim pevanjem bavi se i novinarstvom. Katarina obožava da peva, a uživa da vežba sa svojim profesorom pevanja Danijelom Alibabićem.

Foto: Privatna arhiva

Iako obožava školu, Katarina uživa na raspustu, a sa svojim najbližima će provesti i Badnji dan i Božić.

Foto: Privatna arhiva

Badnje veče i Božić uglavnom provodim u krugu porodice. To su mi najdraži praznici jer nose posebnu čaroliju. Mama, prethodno, posveti mnogo pažnje i vremena dekorisanju kuće u čemu i ja učestvujem. Ali, svakako i moja dva malena brata od ujaka, ujna i baka. Privilegovana sam da živim sa njima u velikoj porodičnoj kući i svi smo tada na okupu. Stariji brat Vuk upravo na Badnje veče proslavlja rođendan, ove godine peti i sve ima još svečaniji duh i smisao. Puna kuća prijatelja, rodbine, komšija, drugara mi baš prija, jer sam na zimskom raspustu i rasterećena od obaveza. Obično sam kao najstarija i animator, u čemu mi pomaže mlađi Lav. Dopadaju im se moje pesme i bude vrlo zabavno - rekla je Katarina Radulović za Pink.rs i dodala:
A onda sledi najbolje. Peku se kesteni i u dvorištu pale badnjaci, čemu se, uvek, posebno radujem. Nakon tog običaja se nekako i lepše zaspi. Upravo zato što je na Badnje veče kod nas užurbano i veselo, Božić protiče u mirnoj ,opuštajućoj atmosferi. Gledam tv, neki dobar film i pravim planove sa roditeljima kako organizovati ostatak raspusta. Obično negde otputujemo, ali ove godine prethodi najbolje - snimanje četvrtog kruga Pinkovih zvezdica. Jedva čekam. Sigurna sam da će se mojoj dragoj publici, a svakako i uvaženom žiriju dopasti izbor pesme i sve ostalo.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Katarina je učestvovala na raznim muzičkim festivalima i manifestacijama i velika joj je želja bila da se takmiči u "Pinkovim zvezdicama" i peva i pesme za odrasle. Ova želja joj se ispunila kada se prijavila za najgledanije muzičko takmičenje za mališane i prošla prvu audiciju, a zatim nastavila da oduševljava žiri.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Katarina nema nikakvih posebnih želja kada je reč o "Pinkovim zvedicama" osim da uživa u svakom svom nastupu. Na samom početku ovog takmičenja, Katarina je najavila da želi da svaki njen nastup bude kao pobednički, bez obzira na ishod takmičenja. Ono što smo još saznali od ove preslatke Zvezdice jeste da jedna od njenih novogodišnjih želja da dobije sestru ili brata.

Foto: Privatna arhiva

Autor: J. Vučić

#Božić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'