AKTUELNO

Oduševio sve!

Najgledanije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" iznedrilo je pregršt talentovanih pevača, a među njima je i maestralni Igor Lazarević, koji se predstavio i na Beoviziji, a publika ga je upoznala u prvoj sezoni.

Foto: RTV Pink

Igor je odavno opčinio devojčice širom Balkana koje su ga obasipale raznim poklonima, plišanim igračkicama, fotografijama, kolažima, a sve to on čuva u jednom kutku svoje sobe u stanu u Smederevu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Igor je svojim nastupom večeras u potpunosti dočarao stil devedesetih godina, kako zbog svog pevanja, koreografije, tako i zbog stajlinga koji je bio baš iz tog vremena. Lazarević je večeras pevao pesmu "Moby Dicka" koja je bila veliki hit - "Zar nije te stid", a dobio je svih pet glasova.

Foto: RTV Pink

Da mi je neko rekao da ću se naježiti uz ovu pesmu... Majke mi! Ja sve vreme Goci pokazujem. Sve vreme sam se ježila na doživljaj. Bio si odličan. Pogodio si pravo u centar! - govorila je Nataša Bekvalac.
Ti si se pronašao. Očigledno voliš ovu muziku i te žurke. Moj ti je savet da se ti okreneš ka tim nekim energičnim pesmama i pesmama koje voliš. Ogromna je razlika večeras, ovo je možda jedan od najboljih nastupa - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: NA SCENI 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS' JE SAMOUVERENA! Teodora Marković priznala u kojim situacijama pocrveni! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Igor Lazarević

'