AKTUELNO

Osvojio je četiri glasa.

Učesnici koji su obeležili protekle sezone "Pinkovih zvezdica" ove godine su se vratili na veliku scenu u Šimanovcima kako bi se ponovo takmičili u okviru "Pinkovih zvezdica - All stars".

Foto: RTV Pink

Jedan od takmičara je i Todor Kitanović koji je bio deo četvrte sezone "Pinkovih zvezdica". Todor se večeras publici i žiriju predstavio pesmom od "Moby Dicka" koja nosi naziv "Dužna si mi ostala", a ovaj takmičar je dobio četiri glasa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja sam samo ustala da vidim šta se dešava. Baš mi nije bilo jasno zašto si na ovaj način pevao, a plus si pevao pesmu koja je mlađa od devedesetih. Mnogo me više brine tvoje pevanje, nego sve ovo ostalo - rekla je Leontina.

Foto: RTV Pink

Ja sam provalio da pesma nije pogođena tema i to je bio razlog zašto sam sišao, a sa druge strane razmišljam kada će se naći u ulozi koja će njemu prijati - govorio je Milan.
Todore, ti si odličan pevač. Ovo je životna škola, ne samo pevanja. Ne idi lakšim putem. Nekada izaberi teži, jer tu stoje razne lekcije koje će ti pomoći u životu. U životu nećeš uvek biti u nečemu što ti odgovara, a moraš da budeš najbolji, ne zanima me kako ćeš to da uradiš - izjavila je Goca.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

I Milan i Goca su ti očitala bukvicu i, nažalost, moram reći da su u pravu. Ja sam samo htela da ti skratim to i da ti kažem da život nije bajka. Neću da mi bude neprijatno dok te gledam. Bilo mi je prijatno samo na kraju, jer si se lepo nasmejao - govorila je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: ONA UVEK ZABLISTA U 'PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS': Katarina Radulović otkrila u kojim situacijama POCRVENI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Todor Kitanović

'