AKTUELNO

Leontina nije podigla svoju stolicu, zbog čega je Toma dobio četiri glasa.

Pesmu "To the moon and back" koju izvodi grupa "Savage Garden" večeras je pevao Tomislav Božović koji se na sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" predstavio četvrti po redu.

Foto: RTV Pink

Prva je svoju stolicu podigla Kristina Kockar, a ubrzo su to učinile i Nataša Bekvalac i Goca Tržan koja je u tom trenutku povikala: "Da li je ovo realno?" posle čega je počela da peva ovu numeru.

Foto: RTV Pink

Nakon svog nastupa Tomislav je dobio četiri glasa, s obzirom na to da svoju stolicu nije podigla Leontina Vukomanović, a zatim su ona i Nataša Bekvalac nastavile sa skonstruktivnom raspravom započetkom tokom prethodnog nastupa, kada se publici predstavljao David Marković.

Sada vidimo šta je kada se ne odgovori na temu. Tvoje pevanje je fenomenalno, ali ovog puta po pesmi nisi odgovorio na temu koja se zove devedesete - izjavila je Leontina.

Foto: RTV Pink

Želim da mi kažeš zašto je prethodni takmičar bio bolji od ovog koji mi se svideo? Mislim da smo mi omanuli. Ti si savršeno pevao. Ja nisam znala da je ovo pesma iz devedesetih godina - umešala se Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da preterujete, jer ne treba da se pretvorimo u Ivana Gavrilovića i devedesete u Srbiji. Odlično si pevao, ti si super. Znaš da doneseš suštinu, ali ovo večeras... Malo je trebalo za tu peticu. Žiri pre vas je napravio grešku, tako da je žiri taj koji večeras najviše greši - rekao je Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

Hajde ovako da se dogovorimo nešto sada mi, kao žiri, i sa produkcijom. Što se mene tiče, ja ću da ocenjujem pevanje. Odlično si pevao i kraj priče - govorila je Goca.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: OVOG PETKA BIĆE VRUĆE U CRVENIM STOLICAMA: Nataša Bekvalac se sukobila sa jednim članom žirija u 'PINKOVIM ZVEZDICAMA-ALL STARS'!

Autor: S. Kuvekalović

#Tomislav Božović

'