AKTUELNO

Za Lenu večeras nije glasala Goca Tržan, zbog čega je dobila četiri glasa.

Prva koja se večeras u "Pinkovim zvezdicama - All stars" predstavila publici i žiriju koji čine Goca Tržan, Nataša Bekvalac, Leontina Vukomanović, Kristina Kockar i Milan Stanković bila je Lena Stamenković, četrnaestogodišnja tinejdžerka iz Zaječara.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je tema ove noći muzika devedesetih godina, Lena je odlučila da otpeva pesmu jedne od članice žirija - ona je odabrala Leontinin hit "Sledeća", zbog čega je Vukomanovićka bila oduševljena. Ipak, Goca Tržan imala je određene zamerke na račun Lenine interpretacije.

Foto: RTV Pink

Toliko netačnosti, toliko interpretacija neka čudna... Ne znam, ta estetika mi se nije dopala, ne znam zašto. Nisi me dotakla. Ovo jeste brza pesma, ali veoma emotivna. Ne bih te prepoznala za tri života - rekla je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

Meni se dopala Lena. Dopalo mi se to što si izašla iz svog fazona. Više nemaš tu prigušenu notu, sada čujem čvrst glas. Tek ti dajem desetku za ples, krećeš se prirodno na sceni... Ti i nekoliko tvojih drugara ste ozbiljno shvatili ovu 'All stars' sezonu. Ukupan utisak je petica - rekla je Leontina.

Foto: RTV Pink

Ti si fenomen sama po sebi. Ja ću uvek glasati za tebe, mnogo volim kako ti pevaš. Otkad sam te prvi put video, ti si za mene zvezda. I večeras si se ponašala kao zvezda, ja to podržavam. I od mene imaš peticu - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Lena je dobila četri glasa nakon svog nastupa, jer svoju stolicu nije podigla Goca Tržan. Podsetimo, Lena je bila učesnica prve sezone "Pinkovih zvezdica" gde je zabeležila veliki uspeh kroz takmičenja, a nakon finala Lena je predstavljala Srbiju na dečijoj pesmi Evrovizije u Bugarskoj.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: OVO NIKO NIJE ZNAO: Kija Kockar je sada uspešna pevačica, a NEĆETE VEROVATI ČIME JE ŽELELA DA SE BAVI kad je bila MALA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Lena Stamenković

'