AKTUELNO

Spektakularna noć je pred nama.

Ove večeri od 22 časa na televiziji Pink očekuje vas nova epizoda najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice - All stars". U večerašnjoj emisiji imaćete priliku da vidite i čujete dvanaestoro fantastičnih mališana, koji će se predstaviti sa pesmama koje su obeležile devedesete godine prošlog veka.

Katarinu Radulović videćete ove večeri, a ona će se publici i žiriju predstaviti miksom pesama "Idemo na mars" i "Plavi slon" koje u originalu izvode grupe "Đogani Fantastiko" i "Twins".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kao svim ostalim zvezdicama, Katarini smo postavili nekoliko interesantnih pitanja na koje je ona dala veoma zanimljive odgovore.

Da li i šta pevaš dok se tuširaš?

- Da, svašta nešto strano. Omiljene pesme i šta mi prvo padne na pamet

Čega se bojiš?

- Plašim se liftova jer sam imala nezgodu kad sam bila mala. Lift mi je pojeo ruku, to je bilo na krstarenju i to je bilo najstrašnije iskustvo u mom životu.

Ko je tvoj idol?

- Nemam idola, volim da slušam stranu muziku i da posmatram strane izvođače, njihove nastupe, ne samo to što pevaju već kompletan nastup, scena, koreografija. Ali idola nemam.

Koji je tvoj najveći blam?

- Ima puno toga, ima puno situacija ali meni trenutno ne pada ništa na pamet. U školi sam se jednom izblamirala, pred simpatijom, drugarica me gurnula, da pričam sa njim. Kada mi je on rekao “Reci”, ja sam samo otišla, nisam imala šta da mu kažem.

Kad si bila mala, čime si maštala da se baviš kad porasteš?

- Oduvek je to bilo pevanje. Mama, tata, baka i cela najuža porodica, primetili su talenat kod mene kad sam bila jako mala. Mamina najbolja drugarica nam je dala predlog, “Zašto se ona ne bi bavila pevanjem”, eto tako je sve počelo. Danas imam 10 svojih dečijih pesama.

Koju supermoć bi volela da poseduješ?

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Teleportacija.

Sa kim bi se menjala na jedan dan?

- Sa Arijanom Grande.

U kojim situacijama pocrveniš?

- Nisam nešto stidljiva, ali kada je simpatija u pitanju, dešava se da pocrvenim.

Kada si poslednji put slagala i koga?

- Najbolju drugaricu, pozdrav za nju (smeh).

- Umem da savijem prst čudno i dobra sam u imitiranju, što ćete uskoro moći i da vidite

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Koji je tvoj skriveni talenat?

Osim Katarine, večeras ćete na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" videti i čuti: Lenu Stamenković, Dariju Vračević, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Isidoru Mitić, Nikolu Milenkovića, Teodoru Marković, Milicu Ilić, Igora Lazarevića, Ivanu Dimkovski i Tomislava Božovića.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

M. Đ.

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'