AKTUELNO

Popularni pevači iz takmičenja "Pinkove zvezde" ponovo su se okupili kako bi sumirali sve bitne događaje koji su obeležili 2016. godinu.

Učesnici prve sezone "Pinkovih zvezda", Gabrijela Pejčev i Sloba Radanović, postigli su u prethodnom periodu zapažene uspehe na domaćoj muzičkoj sceni, o čemu najbolje govore nastupa širom regiona, veliki broj fanova, i broj slušanja njihovih hitova na Jutjubu. U Novu godinu ulaze sa željom da budu još uspešniji, a 2016. pamtiće po lepim stvarima vezanim za poslovni, ali i privatni život.

- Ko bi se nadao pre nekoliko godina da ću ja imati neku svoju pesmu? Postigli smo uspeh veoma brzo, promenili su nam se životi. Nismo sad neke zvezdetine, ali planiramo da budemo - kroz smeh ističe Sloba, a njegova koleginica saglasna je da ka samom vrhu treba ići korak po korak.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ne želim da doživimo odjednom baš veliki uspeh, da se ne promenimo, nego tamo za dve-tri godine. Polako, malim koracima ka velikom cilju - objasnila je Gabrijela.

Godina u znaku ljubavi

Osim što je imala više vremena da se posveti članovima porodice, atraktivna Gabrijela Pejčev će 2016. godinu pamtiti i po emotivnoj vezi sa rukometašem Milošem Medenicom.

Foto: Instagram

Stvarno sam se zaljubila, to je možda nešto najlepše što mi se desilo. Drago mi je jer sam stekla osobu koja mi je, osim što mi je partner, i pravi prijatelj. Mislim da je to najvažnije, da u njemu vidim pravog prijatelja.

Sloba, pak, već četiri godine uživa u skladnoj vezi sa stjuardesom Kristinom Kockar, koja je u velikoj meri zaslužna za to što je talentovani pevač rešio da se bavi ovim poslom.

Po zaljubljivanju ću pamtiti 2013. godinu, ali i sve ove četiri godine koliko smo zajedno. Razdvojeni smo zbog njenog posla, ali viđamo se bar jednom mesečno, a i ja sam u njoj našao velikog prijatelja, pa i ljubav. Njena podrška mi je najbitnija, ona mi je čak dala vetar u leđa da se bavim ovim poslom - iskren je Radanović koji još ne planira da se ženi, ali od svadbe ne beži.

Foto: Instagram

- Živimo zajedno tri godine i već je gledam kao nekog ko će sa mnom biti doveka. Taj papir mi ništa ne znači, ali svakog trenutka se može desiti i to. Pošto ona radi kao stjuardesa, znam da bih kao njen muž imao velike privilegije (smeh). Ali, naravno, to ćemo prvenstveno uraditi iz ljubavi - ističe Sloba, dok Gabi još uvek ne razmišlja o danu kada će zasijati u beloj venčanici.

Nova godina, novi planovi

Zanimalo nas je koji su to planovi Pinkovih zvezda za 2017. godinu, pa nam je Sloba otkrio da će svoje fanove vrlo brzo obradovati novim singlovima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Spremam za početak dve pesme, snimiću i spotove. Radim svakog vikenda, ali i preko nedelje, jer baš ima posla. Nadam se da će sve pesme postati hitovi, ja sam, inače, obe radio, počeo sam i time da se bavim. Prva pesma će se zvati "Stjuardesa" - otkrio nam je Sloba čija je emotivna partnerka, gle čuda, upravo stjuardesa. S tim u vezi, interesovalo nas je da li će novi Gabrijelin singl nositi naziv "Rukometaš", budući da uživa u ljubavi sa članom rukometnog kluba "Crvena zvezda".

Neće se zvati „Rukometaš“, već „Nisam udata“... I ne nameravam (smeh). Tako ide tekst pesme. Ostala sam dosledna svojoj prvoj pesmi – brža je i živahna - otkriva Gabrijela.

Pošto se nakratko našao u ulozi Deda Mraza, pitali smo Radanovića kojim damama sa javne scene bi odneo novogodišnje paketiće, a njegov izbor i te kako se dopao Gabrijeli.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Poklone bih odneo možda Editi Aradinović, Gabrijeli, jer je tu, i naravno Ceci Ražnatović - otkrio je Sloba, a pre nego što je otkrila primaoce svojih darova, lepa Gabi pohvalila je Radanovićev izbor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Skromno, baš skromno (smeh)! Eto, ja bih prvo odnela Slobi, da ne ostane bez poklona kad sam ja već dobila, a paketiće bih odnela još i Vuku Kostiću i Andriji Miloševiću.

U novoj godini Pinkove zvezde poželele su čitaocima portala Pink.rs da im se ostvare sve želje, ali pre svega, da ih zdravlje dobro služi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Neka vas svi čitaju više i neka budu zdravi. Takođe, voleo bih da se stvari promene na bolje, da ne moramo više SMS porukama da sakupljamo novac za lečenje dece, već da se više novca izdvaja za to. Ljudima želim zdravlja, sloge i dobre muzike, ali i da Gabi snimi pesmu "Udata sam" - "bocnuo" je Sloba svoju koleginicu, koja mu je odmah uzvratila.

- Ne dogodine, već za tri meseca - našalila se Gabi sa svojim kolegom.

Gabrijela i Sloba nose novogodišnje kapice "Kostim Supercentra" iz Zemuna.

Autor: D. Tanasijević

#Deda mraz

#Gabrijela Pejčev

#Miloš Medenica

#Nova godina

#Pinkove zvezde

#Praznik

#Slobodan Radanović

#pevač

#pevačica

'