Info
ZABAVA

showbiz

UPOREDILI JE SA KOLEGINICOM! Dragana: Toliko si LEPA, da ćeš sigurno USPETI! (VIDEO)


Draga, preslatka si, predivno izgledaš i podsećaš me na našu koleginicu Bubu Miranović, rekla je Maja Nikolić.


Takmičarka koja se večeras predstavila poslednja je Zorana Stefanov iz Obrenovca. Zorana im 20 godina, a otpevala je pesmu Dare Bubamare "Polje jagoda" i dobila je tri glasa. 

Autor: Printscreen Youtube

Draga, preslatka si, predivno izgledaš i podsećaš me na našu koleginicu Bubu Miranović. Tako si lepa, dama, stilizovana. Jedino imam zamerku na tvoje pevanje večeras. Nije bilo ni za tri stolice, ali verujem da Šaban zna šta radi jer te poznaje iz prethodnih krugova, ali večeras nije bilo za tri stolice - rekla je Maja Nikolić.

Autor: YouTube screenshot

- Znaš šta, ti si toliko lepa da ćeš sigurno imati uspeha u životu čime god da počneš da se baviš. Uopšte se ne brinem za tebe. Znači već mi je lakše kako te vidim, znam da ćeš uspeti. Ali ubeđena sam da ova pesma tebi ne leži. Toliko si lepa i toliko ti lepo stoji ta haljina tako da baš te briga za sve ostalo - rekla je Dragana Mirković.

Autor: YouTube screenshot

Mico, ja sam se podigla jer vrlo dobro znam šta radim. Podigla sam se jer si ti za celu dužinu bila bolja od prethodne kandidatkinje, a ona je srećnom okolnošću dobila tri glasa i prošla u baraž. Ti si zaslužila baraž - rekla je Zorica Brunclik

Autor: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

Komentari • 0


povezane vesti