AKTUELNO

Dok je ovaj momak pevao sasvim okej, nemam ja Bog zna šta njemu da zamerim. Meni je to bilo sasvim solidno, rekao je Šaban Šaulić.

Filip Čavić se predstavio pesmom "Žena prijatelja mog" Meha Puzića. Filip dolazi iz grada Vitez u Bosni i Hercegovini i ima 20 godina, a dobio je tri glasa.

Foto: Printscreen Youtube

Trebalo mi je malo više glasa ovde. Gledala sam te u prošlom krugu, dobar si pevač. Bio si u refrenu konstantno nizak, drugi deo refrena falš. Kao da ti nije bio dan, kao da si bio neraspoložen. A znam da možeš mnogo bolje da pevaš i nije bilo za pet stolica. Odlučujemo na osnovu nijansi. Nisam mogla da ustanem, ali odličan si pevač - rekla je Maja Nikolić.

- Činjenica je da nas je ona devojka ubila. Dok je ovaj momak pevao sasvim okej, nemam ja Bog zna šta njemu da zamerim. Meni je to bilo sasvim solidno - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: Printscreen Youtube

Hvala Bogu, ti ideš u baraž  i to si 100% zaslužio. Ja znam da ti možeš još bolje. Dobar je on meni. Srećno ti u baražu - rekla je Dragana Mirković.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sa Gagom u komunikaciji, krenem do Niša, a završimo iz Šimanovaca na Autokomandi. Nikada mi nije rekla do kraja. Ja tebe obožavam. Draganina komunikacija je "Ti si 100% baraž, 100% valjaš i moja zamerka je da si 100% dobar". Ništa nisam shvatila šta si htela da kažeš - zamerila je Maja Nikolić svojoj koleginici ovo.

Autor: J. Vučić

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

'