AKTUELNO

Ona ima sve što bi trebalo da ima devojka koja počinje svoju karijeru, rekao je Šaulić.

Anastazija Mitrović je takmičarka iz Niša koja se predstavila pesmom Snežane Đurišić "Kleo se kleo". Anastazija ima 20 godina i dobila je tri glasa i priliku da utisak popravi u baražu.

Foto: Printscreen Youtube

Ona ima sve što bi trebalo da ima devojka koja počinje svoju karijeru. Ima triler jedan fini sladak, tanjušan glasić. Za tri stolice je svakako. Ona je otpevala to sasvim korektno - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Meni nije zadovoljavujuće, izvini Šabane. Pevaš milo i ljupko. Ali sve vreme si pevala kroz zube, sve vreme si pevala sa pola glasa, sa trećinom glasa. Kao da imaš tremu ili kao da te je neko ščepao za grlo. Od svih izvođača do sada, po mom mišljenju, nije bilo za tri glasa. Posle onog dečka sa dugom kosom i onog dečka što je pevao Šašića, stvarno nije za pet - rekla je Maja Nikolić.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja se, draga moja Majo, ne slažem sa tobom. Ona je dobila tri stolice, ona nije direktno prošla dalje. Sa tri stolice ide u baraž i ima šansu da se ponovo pokaže. Ja se potpuno slažem sa Šabanom da je zaslužila tri stolice - rekla je Dragana Mirković, a Maja ju je opomenula da nije dovoljno stroga.

Anastazija se rasplakala i objasnila da je bolesna i da zbog toga nije zvučala dovoljno dobro.

Ja sam već nedelju dana jako bolesna i primala sam injekcije. Trebalo je i danas da primim jednu - rekla je Anastazija.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Anastazija Mitrović

#Pinkove zvezde

#Takmičarka

'