AKTUELNO

Imamo puno dobrih takmičara večeras. Možda je bilo malo ritmičkog ljuljanja ali mislim da si zaslužio pet stolica, rekao je Bora Đorđević.

Miodrag Đokić se večeras predstavio pesmom Šabana Šaulića "Noćas mi se s tobom spava". Ovaj takmičar ima 14 godina i dolazi iz Niša, a dobio je četiri glasa žirija. Zorica Brunclik nije dala svoj glas Miodragu.

- Momče, ti si izuzetno mlad, vidi se. Mogu reći da ti to dobro pevaš samo što si izgleda malo promukao. Ali sve je to bilo meni okej. Bez obzira što je moja pesma, ja volim i uživam kada neko dobro peva. A vidim da ti dobro pevaš. Znaš da pevaš i meni je to bilo dovoljno da ti ja dam svoj blagoslov i ovaj zeleni taster. Ići ćeš ti napred, dobar si - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Imamo puno dobrih takmičara večeras. Možda je bilo malo ritmičkog ljuljanja ali mislim da si zaslužio pet stolica - rekao je Bora Đorđević.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se ne slažem. Nisam znala koliko glasova ima, a više se slažem sa Zoricom. U refrenima si bio jako tanak, distonirao si a jednom i falširao. Neću tražiti dlaku u jajetu. Ali u odnosu na prošle takmičare, zaslužio si tri stolice. Mislim da smo večeras blagi. Da sam znala da imaš tri glasa, ja ne bih ustala. Ali, svaka čast za hrabrost. Talentovan si, imaš harizmu, imaš glas, imaš sve - rekla je Maja Nikolić.

Foto: YouTube screenshot

Meni se čini da sve ovo do sad što smo čuli, da su sve to bile petice. Bojim se da ćemo naići na niz kada takmičari neće zaslužiti nijednu stolicu - rekao je Šaban Šaulić.

Autor: J. Vučić

#Miodrag Đokić

#Pinkove zvezde

#Takmičar

'