Info
ZABAVA

showbiz

PEVAO NA BIS! Šaban Petru: Zbog tebe ću ovo češće slušati! (VIDEO)


Mislila sam ostanem dole duže da uživam u tvom pevanju. Svaka čast za odabir pesme. Ti si imao dinamiku, emociju, rekla je Zorica Brunclik.


Takmičar koji dolazi iz Vrbasa je Petar Barović. Petar ima 18 godina i predstavio se pesmom Sergeja Ćektovića "Zar je kraj". Ovaj kandidat je dobio svih pet glasova i sebi obezbedio mesto u trećem krugu.

Mislila sam ostanem dole duže da uživam u tvom pevanju. Svaka čast za odabir pesme. Ti si imao dinamiku, emociju... Odakle ti toliko emocije, kao da si imao neuspelih ljubavi i zaljubljivanja pa je sada sve to pretočeno u ovu divnu interpretaciju. Svaka ti čast - rekla je Zorica Brunclik.

Autor: YouTube screenshot

- Ma nema tu šta puno da se kaže kada je Petar u pitanju. Od početka divna emocija, tehnika pevanja, sve onako fantastično. Ipak imaš samo 18 godina, baš si nas zadivio. Ta dinamika i sve, i presladak si. Evo imamo još jedan paketić - rekla je Dragana Mirković.

Autor: Printscreen Youtube

Pa Pero, izlišno je bilo šta govoriti, sada nešto novo da kažem. Toliko lepog smo čuli od tebe, da stvarno nema šta. Ovo je nešto što ja retko slušam, ali zbog tebe ću početi malo češće da slušam i ovu drugu vrstu muzike - rekao je Šaban Šaulić.

Autor: YouTube screenshot

Je l' mogu da te zamolim da otpevaš akapela samo refren, da još malo uživam - upitala je Zorica Petra. 

Autor: J. Vučić

Komentari • 0


povezane vesti