Info
ZABAVA

showbiz

OTPEVAO NJEGOVU PESMU! Šaban: Plašim se da tražimo DLAKU U JAJETU! (VIDEO)


Kada uzmeš ovako zahtevnu pesmu, vidi se da si ti dobar pevač, ali obzirom da znam kako zvuči pravo izvođenje, zato mi je teško da dam glas, rekla je Maja Nikolić.


Lazar Jovanović ima 20 godina i dolazi iz Niša. Lazar je otpevao pesmu Šabana Šaulića "Cveta". Ovaj njegov nastup je ocenjen sa četiri glasa, tako da će se boriti u baražnom delu emisije. 

Mislim da ovo nije bio baš srećan izbor pesme. Kada uzmeš ovako zahtevnu pesmu, vidi se da si ti dobar pevač, ali obzirom da znam kako zvuči pravo izvođenje, zato mi je teško da dam glas. Prvi deo pesme si bio 40% slabiji nego drugi deo pesme. Svi volimo Šabana, ali ko će pevati kao Šaban - rekla je Maja Nikolić.

Autor: Printscreen Youtube

Ja se plašim da tražimo dlaku u jajetu, a ne bismo to trebali da radimo jer dečko peva dobro. To se odmah čuje, to se odmah zna. I valjda smo toliko muzikalni da to procenimo. E sad, 100% pevati onako kako se snimilo to, bojim se da neće moći niko. Ali meni je sve to bilo lepo - rekao je Šaban Šaulić

Autor: YouTube screenshot

- Ja nisam dao svoj glas zbog prvog dela pesme koji je bio loš. A posle toga sam bio u dilemi da li da dam glas ili ne. Drugi deo pesme, nastavak si otpevao odlično. Šaban je divan čovek i fino vaspitan, pa ti lepo kaže. Ja nisam. I bolje je da u baražu pevaš opet i da razmišljaš o tome i da prođeš - rekao je Bora Đorđević.

Autor: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

Komentari • 0


povezane vesti